Aktuellt

På denna sida kommer vi i styrelsen att lägga in aktuella händelser samt beslut som tagits så ni kan följa med vad som händer.

Äntligen börjar allt på hemsidan nu komma på plats! Här kommer dom första aktuella nyheterna vad som händer i vår förening

Under mars fortgår utredningen angående stamrenoveringen. Styrelsen kommer fortlöpande att informera er vad som kommer fram.

I vår planerar styrelsen att satsa lite extra på blommor i våra betonglådor på gårdarna.

I vår kommer också lekplatserna att ses över och rustas upp.

En OVK (obligatorisk ventilationskontroll) kommer att utföras i samtliga lägenheter under mars-april.

En tråkig nyhet är att föreningen kommer att behöva köpa in nya tvättmaskiner efter endast 5 år. En vanlig livslängd på maskiner ligger på 10-15 år. På grund av vanvård är maskinerna nu så slitna att dom måste bytas. En dyr och onödig kostnad.

Den 1 Juli i år kommer Vi att höja hyrorna på följande

Garagen från 280:- till 300:- Kallförråden från 50:- till 100:- MC Platserna från 50:- till 100:-.

Vi kommer även att höja Elen från 1 kW till 1.2 Kw

Årsstämman blir i år 29/5-2019 kl. 18:30 i föreningslokalen KOM I TID.

Det har kommit vår kännedom att det flanerar nån form av säljare, i vårt område i grupp om tre stycken Ni behöver inte öppna till dom om Ni inte vill.

Styrelsen har inte godkänt någon form sådan försäljning i området.

Söndagen den 12 Maj kommer Vi att finnas i styrelserummet för att dela ut Årsredovisningen till kommande stämma klockan 17:00-18:00 samt Måndagen den 13 Maj klockan 18:00-19:00.

Styrelsen vill önska samtliga boende i föreningen en trevlig valborg, Tänk på att det är väldigt torrt i gräset överallt. Vi vill inte ha brand någonstans.

Hoppborgar och stutsmattor får ej stå ute på gräsmattorna utan måste stå inne på uteplatserna.

Har man problem med myror kontaktar man vaktmästaren som har myrdosor. Avbokning av föreningslokal eller övernattningsrum måste senast ske tre dagar innan användandet annars får man betala i alla fall.

Som Ni har märkt har vi haft fel på varmvattnet samt att tvättstugorna varit utan ström, det beror på att huvuddatorn som styr allting har kraschat en ny är beställd pga detta så låses inte dörrarna på kvällen.

Varmvattnet ska fungera i nuläget vad Vi vet.

Mer info kommer.

Som ni har märkt så är det fortfarande stora problem med varmvattnet på olika delar av föreningen.

I morgon den 12/7 Fredag kommer dom och byter DUCEN som styr portar, vatten och tvättstugor, Vi hoppas ni har haft överseende ang. allt strul vi försöker lösa allt vi kan trots semestrar.

Ett svar på ”Aktuellt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *