BRF Vivalla har en gemensam kvarterslokal som går att hyra för 300 kr per dag. Du lämnar 500 kr i depositionsavgift (var ute i god tid om du vill hyra lokalen!). Hyr du lokalen i fyra dagar eller mer (upp till en vecka), är priset 3000 kr. 

 

Kvarterslokalen har ett litet kök och uteplats med grill. Uteplatsen och grillen kan du självklart även utnyttja gratis även om du inte bokat lokalen, men är lokalen uthyrd ingår även den i hyran!

 

I lokalen finns porslin, glas, bestick med mera för 36 personer och en del annat husgeråd. Där finns också kyl, frysfack, spis, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, diskmaskin, bord, stolar med mera. 

 

Går något porslin eller liknande sönder eller saknas när du har hyrt lokalen får du ersätta det. Om lokalen missbrukas på något sätt utöver ordningsreglerna, så har man förverkat sin rätt till lokalen och blir då av med depositionsavgiften och rätten att få hyra lokalen igen. 

 

I lokalen finns städartiklar, toalettpapper och M-tork. Lokalen ska städas efter att du använt den och bord och stolar ska ställas tillbaka som de stod när du hyrde lokalen.

 

I samband med att du hämtar nycklar när du bokat lokalen får du information om vilka regler som gäller där, till exempel angående städning, musik med mera. 

 

Saker att tänka på för dig som hyr lokalen:

Tänk på att det finns grannar, spela inte musik med öppna dörrar och fönster.

 

När vi hyr lokalen i föreningen, så vore det tacksamt om alla tänker på att inte ha grova skor på sig som ger fula märken på golven. 

 

Är du intresserad av att hyra kvarterslokalen?

Kontakta: Gerd Hydfors 0700-67 92 11