Hej & Välkommen till BRF Vivallas hemsida!

Eftersom en bostadsrättsförening alltid förnyas och ofta har pågående jobb för att förbättra och förnya vill styrelsen informera alla medlemmar vad som händer för tillfället.

 

Fastighetsbeteckning


BRF Vialla har nu en ny fastighetsbeteckning, så alla våra fastigheter heter nu Gamla Uppsala 86:51. 

 

Inre reparationsfond


Styrelsen har beslutat att den inre reparationsfonden skall avvecklas, detta eftersom få använder denna och det är pengar som annars enbart ligger på konton hos Riksbyggen utan ränta. Ni kan själva plocka ut pengarna i fonden och det behöver inte längre gå till några renoveringar. Under fliken "Information" finns det blanketter att ladda ner för att kunna ta ut era pengar. 

 

Förstörelse


Tyvärr måste vi i Styrelsen meddela att det under den senaste tiden har varit mycket problem i både gymmet och i bastun! Många maskiner och vikter har gått sönder eller försvunnit vilket är mycket synd och kostar mycket pengar för oss alla!

 

MVH Styrelsen

 

Fönster


Styrelsen har uppmärksammat att vissa har problem med ventilationen under fönstren då de i vissa fall har blivit isbildning på plåtens utsida. Är det fler som har problem med att det drar mycket eller på fel ställe så skulle vi gärna vilja veta detta. Antingen kan ni maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa Bernt på 0731-83 35 44.

 

MVH Styrelsen 

 

Kallt i Lägenheter


Hej, vi har blivit medvetna om att det är kallt i vissa lägenheter medan vissa har det ganska varmt. Vi skulle gärna vilja undersöka de lägenheter som är kalla innan vi höjer värmen i alla lägenheter så att vi kan få en bättre balans i värmesystemet.

 

De som har kalla lägenheter rekommenderar vi därför att meddela oss detta, antingen via kommentarer här på hemsidan, maila oss eller ringa Bernt på 0731-83 35 44.

 

MVH Styrelsen