Information

DEN 23/2 BASTU OCH GYM ÄR STÄNGD
På grund av storstädning bastu och gym är stängd den 23 mars.

FÖRSÄKRINGAR
Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande tilläggsförsäkringen för bostadsrättsinnehavare (Självrisk: 1800 kronor per bostadsrätt).
Hemförsäkring tecknas av varje bostadsrättsinnehavare individuellt.

BREDBAND OCH TV
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Tele2 med ett baspaket för TV och bredband som ingår i hyran. Om man vill utöka bredbandshastighet och TV-utbud kan man göra detta direkt hos Tele2.

TVÄTTSTUGOR
Det finns fyra gemensamma tvättstugor i föreningen. De går att boka mellan 07.00-22.30. Bokad tid måste påbörjas inom 30 minuter annars kan den gå förlorad. Viktigt att hålla rent och städa ordentligt efter sig. Vid tekniska problem kontakta ansvariga personer (se under “Kontakt“).

SOPHANTERING
I våra soprum kan du slänga matavfall, brännbart, papper, plast, metall, glas och batterier. Bruna påsar ska användas för allt matavfall (de kan man hämta i soprummen). Här kan du få mer information.

Grovsopor kan slängas i våra grovsoprum på Vivalliusgatan 1 och 7. Vitvaror, större elektronik och annat avfall som tar stor plats ska lämnas direkt till återvinningscentral.

KVARTERSLOKAL
Kvarterslokalen kan hyras av föreningsmedlemmar för 300 kronor per dygn (tillsammans med en depositionsavgift på 500 kronor som återfås vid återlämnandet). För bokning se under “Kontakt“. Om städningen ej godkännes efter användandet behålles depositionen. En straffavgift på 200 kronor utgår om nyckel ej återlämnas i tid. Avbokning måste ske minst tre dygn innan.

ÖVERNATTNINGSRUM
Övernattningsrummet kan hyras av föreningsmedlemmar för 200 kronor per dygn i en till tre nätter. Om man vill hyra rummet längre är kostnaden 2000 kronor per vecka. För bokning se under “Kontakt“. (Avbokning måste ske minst tre dygn innan.)

GYM, BASTU OCH SOLARIUM
Årsavgiften för att nyttja gymmet och bastun är 500 kronor. En depositionsavgift på 500 kronor betalas för att få tagg till gym, bastu och solarium, som återfås vid återlämnandet. (Se “Kontakt” för att att lösa årskort och kvittera ut tagg.) Betalningen för att sola görs med tiokronorsmynt i myntbox på solariumet.

NAMNSKYLTAR
Om du behöver ändra namnskylten på din brevlåda eller ytterdörr ska du kontakta Riksbyggen. Om du vill slippa reklam i brevlådan kan du kontakta vaktmästaren som sätter upp en skylt på din brevlåda.